Directiesecretaresse

Debbie Groenendijk - van Staayeren

Energie-Nederland heeft eigenlijk maar een klein bureau dat vele leden bedient. Voor iedereen die hier binnenkomt ben ik de gastvrouw en het visitekaartje, ik doe er alles aan dat bezoekers zich welkom voelen. Daardoor ben ik een belangrijke schakel in het onderhouden van goede contacten met al onze leden. Ik zorg tevens voor het bureaumanagement zodat medewerkers prettig kunnen werken en bijeenkomsten en vergaderingen op rolletjes lopen.
 
Energiebesparing is een belangrijk thema, voor onze vereniging en voor onze wereld. Ook het nageslacht heeft er recht op om gezond te kunnen leven. Daarom zorg ik dat wij zo duurzaam mogelijk opereren. Ik let op de verlichting, er komt zo min mogelijk plastic het pand in.

We hebben een klein team, maar in de hectiek van de dag kun je elkaar toch wat uit het oog verliezen. Samen met de directeur heb ik daarom een plan ontwikkeld om het team meer te verbinden. Zo lunchen wij bijvoorbeeld samen en vieren we elkaars verjaardagen. Voor het kerstdiner gaan we bewust niet naar een restaurant, maar koken we met elkaar. Het plan wordt door iedereen zeer gewaardeerd en heeft veel effect gehad. Dat verheugt me!U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten