Programmamanager | Programma Decentraal

Lara Runne

De energiemarkt is volop in ontwikkeling richting een nieuwe, decentrale markt met een grote rol voor de consument. Energie-nederland stimuleert die ontwikkeling. Die nieuwe markt biedt vele nieuwe kansen voor de leden. Mijn rol is om de leden die kansen te laten zien en ze, als branche en als bedrijf, te laten benutten. Ook besparing is een belangrijk speerpunt in mijn werk. Mensen en bedrijven besparen niet zomaar. Hoe bewegen we mensen? Ik help de leden daar hun weg in te vinden.

Mijn achtergrond is een commerciële. Ik vind het prettig dat ik die vaardigheden nu in kan zetten voor belangenbehartiging. We luisteren goed naar waar de leden tegenaan lopen. Hun uitdagingen en belangen proberen we vervolgens om te zetten in kansrijke businesscases. Daarbij is samenwerking met de andere krachten in de transitie cruciaal, zoals provincies, gemeenten en het bedrijfsleven. We zorgen dat we overal aanwezig zijn, luisteren naar wat er speelt en zorgen dat we onze belangen vertegenwoordigen.

Toen we begonnen met het onderwerp decentraal, was het nog niet zo veel meer dan een idee. Nu heeft Energie-Nederland er een visie op ontwikkeld en hebben we een programma dat staat. De eerste resultaten zijn er al naar!U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten