Directeur

Janine Verweij

De energietransitie vraagt om nieuw elan. Van onze leden, maar ook van ons als branchevereniging. Daarbij past een nieuwe, moderne koers voor de vereniging. Mijn taak is om de leden te helpen die gezamenlijke koers uit te zetten en aan te blijven houden. Ondanks de verschillende belangen hebben we een lijn gevonden waarin iedereen zich kan vinden. En waarmee we ons oude imago kunnen afschudden.

Mijn drijfveer is verantwoord leven. Het gaat wat mij betreft over planet, planet en nog eens planet. Dit komt ook tot uitdrukking in persoonlijke keuzes die ik maak; liever geen vliegreizen, ik eet geen vlees en reis met het openbaar vervoer. Vanuit die overtuiging zet ik mij in mijn functie in voor een energietransitie die de kracht van ondernemerschap benut.

Een moderne vereniging wordt gedragen door een fris en energiek bureau. Er zijn weinig dingen zo belangrijk als met elkaar een goed, hecht team vormen, waarin de juiste mensen op de juiste plaatsen zitten. En daar maak ik me sterk voor!U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten